MENTORSKA OBUKA
„DEFINISANJE CILJEVA I ZADUŽENJA ZAPOSLENIH“

 

Opšte informacije:  Trajanje -1 dan;  Održava se kao otvorena, „in-house“ i individualna obuka.


Veličina grupe:
Na otvorenim terminima do 7 polaznika, kao interna obuka do 9 polaznika.

 

Cilj obuke: Predstavljanje načina za definisanje ciljeva zaposlenima i analiza primera iz prakse. Praktične vežbe na primerima polaznika.

 

Kome je namenjena: Svima koji upravljaju, bez obzira na broj ljudi koje vode, funkciju i prethodno iskustvo. Obuka je preporučljiva i onima koji povremeno vode tim ili projekte.

 

Šta firma dobija: Bolje rezultate zaposlenih i poboljšanje upravljačkih veština. Ujednačeniji kriterijum procene rezultata i veću efikasnost. Zaposlene koji bolje upravljaju datim resursima.

 

Šta polaznici dobijaju: Veštine potrebne za bolje i lakše upravljanje zaposlenima. Praktične metode za definisanje ciljeva i povećanje rezultata. Smanjenje broja konfliktnih situacija. Razumevanje svih elemenata koje treba da ima cilj ili zaduženje da bi bio jasno definisan. Načine za bolje iskorišćenje postojećih resursa.

 

 Teme obuke

Description: W:\platnastruktura.com\ciljevi\ciljevi2-ceo-42.jpg

 


Osnove evaluacije rada zaposlenih

Načini definisanja ciljeva i zaduženja

Analiza i primeri osnovnih metoda

Radionica: Definisanje osnovnih zaduženja

Definisanje projektnih ciljeva

Analiza i primeri naprednih metoda

Primeri ključnih indikatora uspešnosti (KPI)

Skale procene ostvarenih rezultata

Završna vežba: Definisanje ciljeva i zaduženja

 

 

Predavač: Ivan Marković, iConsult, Senior Partner, konsultant za šef tima za izradu sistema za merenje učinka zaposlenih sa bogatim iskustvom na izradi sistema u zemlji i inostranstvu. Sertifikovani predavač sa više od 1200 održanih dana seminara i obuka.

 

Kotizacija: Puna kotizacija za seminar iznosi 23.780,00 dinara.


Popusti: Za polaznike koji su prisustvovali našim obukama vezanim za temu merenja učinka kotizacija iznosi 17.780,00. Za više prijavljenih polaznika - 19.990,00 dinara po polazniku;

 

„In-house“: U svakoj firmi koja ima više od dva šefa, organizacija interne obuke će dati izuzetne rezultate. Upravljanje će biti ujednačenije, a prilagođavanjem programa detaljnije će biti obrađene metode koje u konkretnom slučaju daju najbolje rezultate. Obuka može trajati i dva dana,  čime ostavljamo više vremena za vežbu, praktični rad i praćenje napretka.

 

Prijave se vrše putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ana Mićović, e-mail:
seminari@iconsult.rs
Ostali programi na: www.iconsult.rs i www.obuke.rs