MENTORSKI SEMINAR
„INTERNET MARKETING I PRODAJA“

 

Opšte informacije: Trajanje - 1 dan. Održava se kao otvorena, individualna i interna obuka, uz moguće fokusiranje na određenju temu.

 

Veličina grupe: Do 7 polaznika, a kao interna obuka do 10.

 

Cilj seminara:  Optimizacija troškova celokupnog marketinga i poboljšanje komunikacije sa klijentima i upoznavanje sa praktičnim modelima koji se uspešno koriste u našim uslovima. Jednostavni načini  poboljšanja prodaje kroz uspostavljanje kontinuirane komunikacije.
 

Kome je namenjen: Menadžerima i zaposlenima u sektorima marketinga, PR-a i prodaje, kao i svima koji žele da upotpune svoje znanje i upoznaju se sa principima Internet marketinga.

Šta polaznici dobijaju: Mogućnosti da efikasno upotrebite Internet marketing kako bi smanjili troškove, povećali efikasnost i unapredili poslovanje. Polaznici dobijaju sertifikat o odslušanom seminaru.

 

Teme seminara

 

Prednosti i elementi internet marketinga

Analiza: Strategije korišćenja elektronske pošte

Case study:  Uspešan newsletter
Analiza: Korišćenje Interneta u Srbiji 
Analiza: Sistemi naplate putem Interneta
Merenje potreba i zadovoljstva kupaca
Veza prodaje i marketinga na internetu 
Osnove internet prodaje

 

Predavač: Sertifikovan predavač tima „IS Zaposlenje Org“ za oblast informacionih tehnologija sa više od 10 godina praktičnog iskustva u Internet marketingu i prodaji.

 

Kotizacija: Puna kotizacija za seminar iznosi 17.780,00 dinara.

 

Popusti: Popust za više prijavljenih polaznika - 15.990,00 dinara po polazniku.

 

„In-house“: Održava se kao interna obuka, a program se može prilagoditi specifičnim zahtevima firme, kako bi se više pažnje obratilo na marketinške, prodajne ili poslovne primene internet sajta. Kao interna obuka, najčešće se drže dve varijante. Prvi program, „Internet komercijalista“, obučava polaznika koji se već bavi prodajom da efikasnije iskoristi mogućnosti svog sajta, elektronskog poslovanja i interneta uopšte. Drugi „Prodaja usluga web sajta“ ima za cilj da polaznicima pruži objašnjenja funkcionisanja tehnologija koje se koriste na internetu, kao i da ih uputi u tehnike prodaje različitih web sadržaja i usluga. Nakon obuke polaznici stiču dodatno samopouzdanje na prodajnim razgovorima, koje dolazi iz jasnijeg razumevanja funkcionisanja novih tehnologija.

 

Prijave se vrše putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ana Mićović, e-mail:
seminari@iconsult.rs
Ostali programi na: www.iconsult.rs i www.obuke.rs