MENTORSKI SEMINAR
 „MAPE UMA“

 

Opšte informacije: Trajanje - 2 dana. U redovnom programu su 4 otvorena termina godišnje. Često se održava kao individualna i interna obuka i daje odlične rezultate.

 

Veličina grupe: Na otvorenim terminima do 5 polaznika, na internoj obuci do 8.

 

Cilj seminara: Sticanje interesantnih i korisnih saznanja o mogućnostima ljudskog mozga, upoznavanje sa inovativnim nekonvencionalnim načinima razmišljanja, sa mapama uma kao savršenim sistemom za organizaciju misli i informacija.

 

Kome je namenjen: Seminar je namenjen svima koji žele da izađu iz okvira konvencionalnog, steknu veštine koje će im pomoći da kreativno obavljaju svoj posao, uče i razmišljaju, efikasno koriste resurse svog mozga, nauče kako se prave mape uma i kako da ih koriste na raznim poljima.

 

Šta polaznici dobijaju: Informacije i praktične savete kako  da unaprede svoje razmišljanje i sposobnosti i efikasnije koriste vreme, kroz učenje tehnika mapiranja i praktičan rad. Na kraju seminara polaznici će biti sposobni da koriste mape za poslovne sastanke i prezentacije, za učenje, vođenje beleški i druge primene.

 

Teme seminara

Description: C:\Users\ivanm\Desktop\brain_map.png


Razvoj i misterija mozga

Moć moždane ćelije  

Podela moždanih hemisfera

Mape uma: Šta? Zašto? Čemu?

Pravila i zakoni

Kako napraviti mapu?

Praktična primena

Radionice

 

 

Predavač: Ivana Mrkalj, trener sa dugogodišnjim iskustvom u primeni inovativnih tehnika razmišljanja i pamćenja.

 

Kotizacija: Puna kotizacija za seminar iznosi 29.780,00 dinara.

 

Popusti: Popust za više prijavljenih polaznika - 26.990,00 dinara po polazniku.

 

„In-house“: Organizacija interne obuke dovodi do povećanja produktivnosti zaposlenih, pre svega kroz racionalnije i efikasnije korišćenje radnog vremena, mogućnosti da se obuka prilagodi konkretnim zaduženjima zaposlenih, određenoj branši ili zanimanju. Kao „in-house“ može trajati od jedan do tri dana.

 

Prijave se vrše putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ana Mićović, e-mail:
seminari@iconsult.rs
Ostali programi na: www.iconsult.rs i www.obuke.rs