MENTORSKI SEMINAR
 „MODELI PLATNIH STRUKTURA I 
PROCENA VREDNOSTI RADNIH MESTA“

 

Opšte informacije:  Trajanje - 2 dana;  Održava se kao otvorena, „in-house“ i individualna obuka.


Veličina grupe: Na otvorenim terminima do 6, u posebnim slučajevima do 8 polaznika.

Cilj seminara: Predstavljanje moguće upotrebe platne strukture kao odličnog sredstva za unapređenje strateških ciljeva i pružanje detaljnih analiza uspešnih modela koji se primenjuju kod nas i u svetu, a važan deo predstavljaju i načini procene vrednosti radnih mesta.

 

Kome je namenjen: Direktorima, izvršnom menadžmentu, vlasnicima, tim liderima, zaposlenima u sektoru ljudskih resursa,  kao i svima koji žele da steknu znanje i upoznaju se sa važnim principima kreiranja i vođenja platne strukture.

 

Šta polaznici dobijaju: Mogućnost da unaprede i osavremene model koji primenjuju ili da osmisle potpuno nov metod za formiranje zarada zaposlenih, sa ciljem povećanja produktivnosti. Polaznici dobijaju sertifikat o odslušanom seminaru, kao i praktičan primer izrađen u excel-u. Teme seminara

 


Ciljevi donošenja odluke o platnoj strukturi
Metode prepoznavanja doprinosa zaposlenih
Modeli procene vrednosti radnih mesta

Iskustva uvođenja platne strukture u Srbiji
Praktična rešenja modela platne strukture
Analiza: Platni razredi i izvedeni modeli

Analiza: Varijabilni modeli

Analiza: Učestvovanje u sudbini firme
Uputstvo za uvođenje platne strukture

 

 

 

Predavač: Ivan Marković, konsultant i šef tima za izradu sistema za merenje učinka zaposlenih sa bogatim iskustvom na izradi sistema u zemlji i inostranstvu. Radio je na izradi i korekcijama više od 200 različitih sistema upravljanja zaposlenima. Sertifikovani predavač sa više od 1000 dana održanih seminara i obuka vezanih za upravljanje performansama i zaposlenima.

 

Kotizacija: Puna kotizacija za seminar iznosi 73.580,00 dinara.

 

Popusti: Popust za više prijavljenih polaznika - 59.990,00 dinara po polazniku. U posebnim slučajevima popust za rane prijave.

 

„In-house“:  Ovaj program se ne izvodi kao „in-house“ obuka, već kao individualna obuka ili konsultacije. Njima može prisustvovati do 3 polaznika iz iste firme, koji će raditi na poslovima izrade platne strukture. Individualnu obuku preporučujemo i onima koji će donositi strateške odluke vezane za platnu strukturu, kako bi bili potpuno upoznati sa svim mogućnostima.

 


Prijave se vrše putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ana Mićović, e-mail:
seminari@iconsult.rs
Ostali programi na: www.iconsult.rs i www.obuke.rs