MENTORSKI SEMINAR
„MODELI ZARADA I MERENJA UČINKA ZAPOSLENIH“

 

Opšte informacije:  Trajanje - 2 dana; Održava se kao otvorena, „in-house“ i individualna obuka. Postiže odlične rezultate i kao individualna i kao interna obuka.


Veličina grupe: Na otvorenim terminima do 7 polaznika, kao interna obuka do 12 polaznika.

 

Cilj seminara: Razumevanje procesa uvođenja i ukazivanje na moguće kriterijume procene radnog učinka zaposlenih. Predstavljanje mogućnosti upotrebe platne strukture kao sredstva za ostvarivanje strateških ciljeva. Detaljna analiza uspešnih modela kojima se meri učinak zaposlenih, sa posebnim osvrtom na one koji su primenjivi u našim uslovima.

 

Kome je namenjen: Zaposlenima u ljudskim resursima, vlasnicima, direktima sektora, šefovima timova i svima koji upravljaju bilo kojim brojem ljudi.


Šta polaznici dobijaju: Mogućnost da primene odgovarajuće kriterijume procene radnog učinka svih zaposlenih i unaprede i osavremene model platne strukture, a sve u cilju povećanja produktivnosti. Polaznici dobijaju i detaljno urađene modele platnih struktura i sistem za merenje učinka u excel formatu, kao i sertifikat o odslušanom seminaru.

 

Teme seminara


Ciljevi donošenja odluke o platnoj strukturi
Metode prepoznavanja doprinosa zaposlenih
Analiza: Platni razredi i izvedeni modeli

Analiza: Varijabilni modeli

Mogući kriterijumi i predmeti ocenjivanja
Definisanje ključnih indikatora uspešnosti (KPI)
Proces procene rezultata
Analiza: Metode ocenjivanja i rangiranja

Izrada sistema i inkorporacija u model plata

 

 

Predavač: Ivan Marković, Zaposlenje Org, Senior Partner, konsultant za IT i šef tima za izradu sistema za merenje učinka zaposlenih sa bogatim iskustvom na izradi sistema i obuci zaposlenih u zemlji i inostranstvu. Sertifikovani predavač sa više od 300 održanih seminara i obuka.

 

Kotizacija: Puna kotizacija za seminar iznosi 33.580,00 dinara.

 

Popusti: Popust za više prijavljenih polaznika - 29.990,00 dinara po polazniku.

 

„In-house“: Seminar daje izuzetne rezultate kao interna obuka. Posebno preporučujemo organizaciju posebnog termina vlasnicima i višem menadžmentu kako bi razumeli moguće koristi i sam proces uvođenja sistema. Veoma često se organizuje i kao interna obuka za zaposlene koji će raditi na poslovima izrade sistema ili vršiti ocenjivanje. Program se uve kmože prilagoditi specifičnim potrebama firme i ciljne grupe za koju se održava, što dodatno štedi vreme.

 

Prijave se vrše putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ana Mićović, e-mail:
seminari@iconsult.rs
Ostali programi na: www.iconsult.rs i www.obuke.rs