MENTORSKA OBUKA
 „POSLOVNA KOMUNIKACIJA SA
INOSTRANIM PARTNERIMA“

 

 

 

Opšte informacije: Trajanje - 1 dan. Održava se kao otvorena, „in-house“ i individualna obuka. Prvenstveno se izvodi kao interna obuka.

 

Veličina grupe: Na otvorenim terminima do 5 polaznika, kao „in-house“ obuka od 3 do 7 polaznika.

 

Cilj seminara: Povećanje uspešnosti i efikasnosti poslovne komunikacije sa strancima, pre svega na engleskom jeziku. Preciznije, formalnije izražavanje i bolje prenošenje željene poruke klijentima i partnerima.

 

Kome je namenjen: Namenjeno je zaposlenima koji se bave prodajom, nabavkom, sekretarskim, organizacionim poslovima, kao i onima koji često komuniciraju sa strankama iz inostranstva. Prezentovanje i praktično vežbanje komunikacije za polaznike koji već poseduju određeno znanje engleskog jezika, ali žele da se usavrše u oblasti poslovne komunikacije.

Šta polaznici dobijaju:
  Mogućnost da svoju poslovnu komunikaciju na engleskom jeziku intenzivnim kursom podignu na viši nivo za jedan dan, nauče nove fraze, sistematizuju pređašnje znanje, isprave greške koje su do tada pravili i razreše svoje nedoumice. Takođe, polaznici dobijaju sertifikat o odslušanom seminaru.

 

Teme obuke

Description: girl_giving_class.jpg

 


Model poslovnog pisma

Radionica: Pisanje poslovnog pisma

Pravila formalne komunikacije

Simulacija telefonskog razgovora

Poslovni sastanak

Prezentovanje usmenim putem

Praktična vežba

 

 

 

Predavač: Direktor korporativnih komunikacija i profesor engleskog jezika. Sertifikovani predavač „IS Zaposlenje Org“ i „iConsult d.o.o.“ za oblasti interkulturnog menadžmenta, poslovne komunikacije i korespondencije.

 

Kotizacija: Puna kotizacija za seminar iznosi 23.780,00 dinara.

 

Popusti: U slučaju prijave grupe polaznika iz iste firme ili organizacije odobravamo popust.

 

„In-house“: Postoji mogućnost organizovanja interne obuke za članove istog tima ili firme. U tom slučaju obuka se u potpunosti prilagođava potrebama, situacijama sa kojima se susreću,  i nivou znanja grupe. U zavisnosti od potreba firme, interna obuka može sadržati i veći procenat praktičnog rada iz određene oblasti i može trajati više dana.

 

Prijave se vrše putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ana Mićović, e-mail:
seminari@iconsult.rs
Ostali programi na: www.iconsult.rs i www.obuke.rs