MENTORSKI SEMINAR
„POSLOVNI SEKRETAR“

 

Opšte informacije:  Trajanje - 1 dan;  Održava se kao otvorena, „in-house“ i individualna obuka. Seminar srednjeg i višeg nivoa, ali ga u cilju daljeg usavršavanja i napredovanja mogu pohađati i polaznici sa manje iskustva.

 

Veličina grupe:  Do 7 polaznika na obe vrste obuke.

 

Cilj seminara:  Optimizacija radnog vremena, tehnike bolje organizacije,  povećanje produktivnost i unapređenje poslovanja.

 

Kome je namenjen: Svima koji obavljaju organizacione i sekretarske poslove, ali i svima koji žele da unaprede komunikaciju s klijentima, povećaju produktivnost i bolje strukturišu svoje radne zadatke.


Šta polaznici dobijaju: Unapređenje organizacionih i komunikacionih veština, olakšavanje i poboljšanje kvaliteta administrativnih poslova. Polaznici dobijaju sertifikat o odslušanom seminaru.

 

Teme seminara


Description: http://www.zaposlenje.org/seminari/slike/psek2-255.jpg

 

 


Upravljanje vremenom (time management)

Radionica: Kako upravljate svojim vremenom
Napredna poslovna korespondencija
Radionica: Model poslovnog pisma

Odnos prema klijentu / stranci 
Radionica: Poznavanje klijenta

 

 

Predavači: Sertifikovani predavači tima „IS Zaposlenje Org“ i „iConsult d.o.o.“ za oblasti ljudskih resursa i poslovne komunikacije i korespondencije.

 

Kotizacija: Puna cena iznosi 12.780,00 dinara.


Popusti:
 U slučaju prijave grupe polaznika iz iste firme ili organizacije odobravamo popust.

 

„In-house“: Kada se organizuje kao interna obuka, dodatni rezultati proizilaze iz činjenice da ova obuka čini znanje i procedure polaznika uniformnijim, što čini komunikaciju među njima lakšom i efikasnijom u budućnosti. U zavisnosti od potreba firme, interna obuka može sadržati i veći procenat praktičnih primera. U tom slučaju, može trajati i više od jednog dana, a rad se može organizovati tako da uopšte ne utiče na redovne obaveze polaznika.

 

Prijave se vrše putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ana Mićović, e-mail:
seminari@iconsult.rs
Ostali programi na: www.iconsult.rs i www.obuke.rs