MENTORSKI SEMINAR
 „PRODAJA III - NAPREDNI PRODAJNI PROCES“

 

Opšte informacije: Trajanje - 2 dana;  Održava se kao otvorena, „in-house“ i individualna obuka.Prodajne veštine višeg i srednjeg nivoa koje su isključivo namenjene ljudima kojima je prodaja profesija ili koji se sa prodajom susreću svakodnevno.

Cilj seminara:  Obuka ima za cilj da polaznicima definiše i pojasni prodajni proces. Detaljno se obrađuju svi delovi prodajnog procesa, uključujući i naplatu.

 

Kome je namenjen: Svima kojima je prodaja profesija ili koji se sa prodajom susreću svakodnevno, a žele da sistematizuju znanje vezano za prodajne procese, unaprede poslovanje i dobiju nove ideje za poboljšanje prodaje.


Šta polaznici dobijaju: Veliki broj interesantnih i korisnih primera iz prodaje. Jasno sagledavanje svih elemenata procesa prodaje i modele davanja adekvatnih odgovora na potrebe kupaca. Šefovi prodajnih timova dobijaju i znanja vezana za efikasniji rad i organizaciju prodajnog tima koji vode. Polaznici dobijaju sertifikat o odslušanom seminaru.

 

Teme seminara

 

Description: C:\Documents and Settings\Biljka\Desktop\New Folder\mp3-400.jpg


Kako komuniciramo?

Planiranje prodaje

Tehnike prodaje

Prodaja kao proces

Koncept „Marketing 1:1“

Prodajni tim

Lojalnost kupca

Softverska podrška u prodaji – CRM

 

 

Predavač: Milorad M. Milivojević, sertifikovani predavač i prodajni konsultant. Sa više od 20 godina iskustva u izvršnom upravljanju, formiranju prodajnih timova, marketingu i prodaji, poslednih 10 godina obavlja i poslovni konsalting pri unapređenju prodaje.

 

Kotizacija: Kotizacija za obuku iznosi 47.580,00 dinara, a u slučaju prijave više polaznika iz iste firme ili organizacije 42.990,00 dinara po polazniku.

 

 „In-house“:   Može se održati i kao modularna in-house obuka i u potpunosti se prilagoditi specifičnim potrebama prodajnog tima koji obuku sluša. Daje odlične rezultate, jer se kroz pojašnjenje prodajnog procesa, izjednačavanje znanja i razumevanje različitih aspekata prodaje povećava efikasnost,  saradnja i motivacija kompletnog prodajnog tima. Naš tim čine predavači sa bogatim praktičnim iskustvom u prodaji, koji svojim znanjem i iskustvom pokrivaju različite aspekte prodaje.  Treba napomenuti i da su svi predavači koje angažujemo održali po najmanje 300 održanih seminara, obuka i treninga iz oblasti  vezanih za prodaju i potrebne veštine.

 

Prijave se vrše putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ana Mićović, e-mail:
seminari@iconsult.rs
Ostali programi na: www.iconsult.rs i www.obuke.rs