MENTORSKA OBUKA
„PRODAJA II- MENADŽER PRODAJE“

 

Opšte informacije: Trajanje - 1 dan; Održava se kao otvorena, „in-house“ i individualna obuka. Prodajne veštine srednjeg nivoa; Veoma često se održava i kao interna ili individualna obuka.

 

Veličina grupe: Na otvorenim terminima do 7 polaznika, kao interna obuka do 12 polaznika.

 

Cilj seminara:  Obuka ima za cilj da unapredi prodajne veštine i da polaznicima predstavi adekvatnu komunikaciju sa klijentima i tehnike prodaje. Akcenat obuke je na tehnikama prodaje i načinima poboljšanja prodaje kroz adekvatne odgovore na potrebe kupaca

 

Kome je namenjen: Svima koji već imaju znanje iz prodaje, a žele da usavrše svoje prodajne veštine, kojima uspešna prodaja otvara prostor za napredovanje i onima koji žele da sistematizovanjem znanja i novim veštinama zadrže visok nivo rezultata u prodajnom procesu.


Šta polaznici dobijaju:
Bolje sagledavanje procesa pripreme prodaje, unapređenje prodajne veštine novim tehnikama i poboljšanje komunikacije sa sadašnjim i budućim klijentima.

Polaznici dobijaju sertifikat o odslušanom seminaru.

 

Teme obuke

Description: D:\katalog2014\slike\roundtable.jpg


Proces pripreme prodajnog razgovora

Vođenje profila i briga o klijentima

Poslovna korespondencija i pisanje ponude

Detaljna analiza dve napredne tehnike prodaje

Primeri prodajnih situacija

 

 

Predavač: Sertifikovani predavači „iConsult d.o.o.“ tima za oblasti poslovne komunikacije i prodaje, sa dugogodišnjim iskustvom u prodajnom konsaltingu.

 

Kotizacija: Puna kotizacija za obuku iznosi 23.780,00 dinara. U slučaju prijave više polaznika iz iste firme ili organizacije kotizacija iznosi 17.780,00 dinara po polazniku.

 

„In-house“:  Obuka se često održava kao in-house. Daje odlične rezultate, jer se  u potpunosti može prilagoditi specifičnim potrebama prodajnog tima koji obuku sluša.  Naš tim čine predavači sa bogatim praktičnim iskustvom u prodaji, koji svojim znanjem i iskustvom pokrivaju različite aspekte prodaje. Treba napomenuti i da su svi predavači koje angažujemo održali po najmanje 100 seminara, obuka i treninga iz oblasti  vezanih za prodaju i potrebne veštine. Zato smo uvek u mogućnosti da u potpunosti  odgovorimo tipu, cilju i nivou obuke koji je potreban firmi  i pomognemo poboljšanju komunikacije  i  prodajnih veština, a sve u cilju povećanja prodaje koju zaposleni ostvaruju.

 

Prijave se vrše putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ana Mićović, e-mail:
seminari@iconsult.rs
Ostali programi na: www.iconsult.rs i www.obuke.rs