MENTORSKI TRENING
„PRODAJA I - OSNOVNE PRODAJNE VEŠTINE“Opšte informacije: Trajanje - 1 dan. Održava se kao otvorena, „in-house“ i individualna obuka. Prodajne veštine osnovnog nivoa, koje su namenjene prvenstveno ljudima kojima prodaja nije profesija, ali im je poznavanje tehnika komunikacije sa klijentima potrebno u radu. Obuka je veoma korisna i kada se organizuje kao interna, uz  mogućnost prilagođavanja programa.

 

Veličina grupe: Na otvorenim terminima do 7, kao in-house obuka do 10 polaznika.

 

Cilj treninga: Razumevanje osnovnih prodajnih principa. Unapređenje prodajnih veština i predstavljanje adekvatne komunikacije sa klijentima i tehnike uspešne prodaje.

 

Kome je namenjen:  Svima, bez obzira na struku i poziciju na kojoj su, a kojima će poznavanje osnova prodaje olakšati i unaprediti obavljanje trenutnog posla ili ih pripremiti za prelazak na poziciju u prodaji.


Šta polaznici dobijaju: Nakon pohađanja ovog treninga bićete u mogućnosti da sagledate prodajni proces, uvidite bitne elemente prodaje i naučite pravila poslovne komunikacije i korespondencije.  Polaznici dobijaju sertifikat o odslušanom seminaru.

 

Teme treninga

 

Description: D:\katalog2014\s2\p011_1_00.jpg

 


Poslovna komunikacija i korespondencija
Priprema poslovnog razgovora

Kako pravilno napisati poslovnu ponudu
Radionica: Pisanje ponude/poslovnog pisma

Analiza slučaja: Vođenje i briga o klijentima

Osnovna polazišta prodaje

Detaljna analiza: Bazične tehnike prodaje

Radionica: Poznavanje klijenta

 

Predavač: Sertifikovani predavači „iConsult d.o.o.“ tima za oblasti prodaje i poslovne komunikacije.

 

Kotizacija: Puna kotizacija za seminar iznosi 14.780,00 dinara. U slučaju prijave više polaznika iz iste firme ili organizacije kotizacija iznosi 12.780,00 dinara po polazniku.

 

Popusti: U slučaju prijave grupe polaznika iz iste firme ili organizacije odobravamo popust.

 

„In-house“: Kako obuka nije namenjena samo zaposlenima u prodaji, već i svima koji stupaju u kontakt s klijentima, interna obuka pruža mogućnost da se izjednači osnovno znanje i veštine  zaposlenih koji se ne bave prodajom. To za rezultat daje bolju međusobnu komunikaciju i ujednačen odnos svih zaposlenih prema klijentima.

 

Prijave se vrše putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ana Mićović, e-mail:
seminari@iconsult.rs
Ostali programi na: www.iconsult.rs i www.obuke.rs