MENTORSKI TRENING
„RAD SA TEŠKIM LJUDIMA“

 


Opšte informacije: Trajanje - 3 termina pa 3 sata. Održava se kao otvorena, „in-house“ i individualna obuka.

 

Veličina grupe: Do 7 polaznika na otvorenim terminima, kao interna obuka do 10 polaznika, u zavisnosti od cilja i zahteva firme.

 

Cilj treninga: Kako izaći na kraj sa zahtevanim, teškim i napornim ljudima, sveznalicama, preosetljivim, sitničarima, oportunistima ili neodlučnima, bez obzira da li sede sa Vama u kancelariji, čekaju na Vašem šalteru, nadređeni su Vam ili podređeni, ili su članovi porodice i komšije. Načini da pravilno reagujete u konfliktima i sprečite ih da  Vam svojim ponašanjem zagorčavaju život i crpe energiju, kao i da se pred njima više ne osećate nemoćno da bilo šta promenite. Eliminisanje stresa i napetosti koja dolazi iz ovakvih odnosa.

 

Kome je namenjen: Svima koji rade sa zahtevnim klijentima i u stresnom radnom okruženju. Osobama koje rade na rukovodećim pozicijama pod pritiskom i rokovima. Svima koji žele da nauče kako da uspešnije komuniciraju kada druga strana to ne zna ili ne može.

 

Šta polaznici dobijaju: Tehnike kako da upravljaju svojim osećanjima i ponašanjem u komunikaciji sa teškim sagovornicima.  Kako da izbegnu konflikt ili ga reše u svoju korist.  Kako da poboljšaju svoje veštine komunikacije, zauzmu se za sebe i ostvare  svoje ciljeve bez povređivanja drugih ljudi.

 

Teme seminara

 

Description: D:\katalog2014\s2\blog-conflitos.jpg


Asertivna komunikacija
Kritike i pohvale
Manipulacija i kako se od nje braniti
Rešavanje konflikata i reakcije u konfliktima
Analiza teskih situacija

 

 

Predavač: Dr Katarina Višić, lekar i REBT psihoterapeut pod supervizijom sa višegodišnjim iskustvom u psihoterapijskom radu.

 

Kotizacija: Puna kotizacija za seminar iznosi 17.780,00 dinara.

 

Popusti: U slučaju prijave grupe polaznika iz iste firme ili organizacije odobravamo popust.

 

„In-house“: Daje izuzetne rezultate. Program obuke se može prilagoditi konkretnim situacijama sa kojima se suočavaju zaposleni firme i tipu klijenata sa koja se suočavaju. Sa druge strane program se može organizovati sa ciljem poboljšanja odnosa izmešu članova tima ili cele firme.

 

Prijave se vrše putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ana Mićović, e-mail:
seminari@iconsult.rs
Ostali programi na: www.iconsult.rs i www.obuke.rs