MENTORSKI SEMINAR
 „STRATEŠKI ODNOSI SA JAVNOŠĆU“

 


Opšte informacije:
  Trajanje - 2 dana.  U redovnom programu - 1 otvoren termin godišnje. Veštine srednjeg i višeg  nivoa. Prvenstveno se održava kao individualna ili interna obuka  u manjoj grupi uz prilagođavanje programa.


Veličina grupe: Na otvorenim terminima do 6, kao interna obuka do 9 polaznika.

 

Cilj seminara: Nadogradnja postojećih znanja, kao i sticanje novih, vezanih za odnose s javnošću. Sticanje znanja i veština potrebnih za planiranje i uspešnu realizaciju PR kampanja. Prevazilaženje izazova kriznog PR-a  i organizacije događaja. 

 

Kome je namenjen: Seminar je prvenstveno namenjen PR Menadžerima koji žele da nadograde svoja znanja i veštine iz oblasti planiranja i realizacije PR kampanja, razumevanja kriznog PR-a i organizacije događaja.

 

Šta polaznici dobijaju: Znanja o planiranju PR kampanje, sa konkretnim koracima, kao i kako postupiti u kriznim situacijama i kako organizovati neki događaj. Seminar je bogat radionicama kako bi polaznici stekli praktična iskustva. Polaznici dobijaju i sertifikat o odslušanom seminaru.


Teme seminara

Description: C:\Users\ivanm\Desktop\pr slike\chi-the-necessary-skills-for-a-career-in-publi-001.jpg

 


Planiranje PR kampanje

Važnost planiranja PR kampanje

PR plan – koraci

PR plan – kreativa / operativa

Praktična radionica: PR plan

Krizni PR: Kako / Zašto kriza?

Ponašanje (koraci) u kriznim situacijama

Praktična radionica: Krizni PR
Organizacija događaja

 

 

Predavač: Ivana Mrkalj, Senior Partner „iConsult“, predavač i PR i komunikacioni menadžer sa dugogodišnjim praktičnim iskustvom.

 

Kotizacija: Puna kotizacija za seminar iznosi 33.580,00 dinara.

 

Popusti: Popust za više prijavljenih polaznika - 29.990,00 dinara po polazniku.

 

„In-house“:  Obuka se izvodi i kao interna (individualna) obuka. Za cilj ima osposobljavanje jednog ili više zaposlenih za obaljanje poslova PR-a ili pomoći PR-u. Čest je slučaj i organizovanja obuke za osobe koje nemaju znanje vezano za odnose sa javnošću, ali svojim poslom predstavljaju firmu na različite načine. Za njih se pravi specifičniji trening koji  će ih potpuno pripremiti za konkretne zadatke, a programi se mogu kombinovati.

 

Prijave se vrše putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ana Mićović, e-mail:
seminari@iconsult.rs
Ostali programi na: www.iconsult.rs i www.obuke.rs