MENTORSKI TRENING
 „TEHNIKE PRODAJE U MALOPRODAJI“

 

Opšte informacije: Trajanje - 1 dan;  Održava se kao otvorena, „in-house“ i individualna obuka. Često se održava kao interna obuka za zaposlene u maloprodaji i daje izuzetne rezultate.

 

Cilj treninga:  Trening ima za cilj da unapredi prodajne veštine i da polaznicima predstavi adekvatnu komunikaciju sa klijentima i tehnike prodaje koje se uspešno koriste u maloprodaji roba i usluga. Akcenat obuke je na tehnikama prodaje i načinima poboljšanja prodaje kroz adekvatne odgovore na potrebe kupaca.

 

Kome je namenjen: Prodavcima koji rade u maloprodaji, bez obzira na prethodno iskustvo i da li se radi o prodaji roba ili usluga. Svima koji dolaze u čest neposredan kontakt sa kupcima, a kojima će korišćenje tehnika prodaje poboljšati rezultate.

 

Šta firma dobija: Profesionalan i ujednačen odnos zaposlenih prema kupcima. Veće samopouzdanje zaposlenih prilikom kontakta. Zaposlene koji bolje prodaju i donose veći profit.


Šta polaznici dobijaju:
Neophodno znanje i veštine pomoću kojih će kvalitetnije odgovoriti na potrebe kupca, a samim tim i značajno poboljšati svoje prodajne rezultate. Sistematizaciju već postojećeg znanja. Polaznici dobijaju sertifikat o odslušanom seminaru.

 

Teme treninga

Description: maloprodaja-260.jpg


Pravila prodajne komunikacije

Bazična tehnika prodaje

Tipovi kupaca

Kako razumeti i odgovoriti na
potrebe kupca

Detaljna analiza tri napredne tehnike prodaje sa praktičnim primerima

Radionica: Vežba na primerima polaznika

 

 

Predavači: Sertifikovani predavači tima „IS Zaposlenje Org“ i „iConsult d.o.o.“sa dugogodišnjim iskustvom u prodaji i komunikaciji sa kupcima.

 

Kotizacija: Kotizacija za obuku iznosi 12.780,00 dinara. U slučaju prijave više polaznika iz iste firme ili organizacije kotizacija iznosi 10.780,00 dinara po polazniku. Firmama koje kontinuirano šalju svoje zaposlene odobravamo dodatne popuste.

 

„In-house“: Najčešće se održava kao interna obuka. Daje odlične rezultate, jer se  u potpunosti može prilagoditi specifičnim potrebama maloprodajnog tima. Uvek smo u mogućnosti da u potpunosti odgovorimo tipu, cilju i nivou obuke koji je potreban firmi  i pomognemo poboljšanju komunikacije  i  prodajnih veština zaposlenih koji rade direktno sa kupcima. Kao rezultat internih obuka dobija se značajno povećanje motivacije zaposlenih, prodaje i  zadovoljstva kupca.

 

Prijave se vrše putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ana Mićović, e-mail:
seminari@iconsult.rs
Ostali programi na: www.iconsult.rs i www.obuke.rs