MENTORSKI SEMINAR
 „UPRAVLJANJE STRESOM I VREMENOM“

 


Opšte informacije: Trajanje - 1 dan. Održava se i u otvorenim terminima, ali se prvenstveno održava kao individualna obuka i/ili in-house.

 

Veličina grupe:  Do 7 polaznika na otvorenim terminima, kao interna obuka od 4 do 20 polaznika, u zavisnosti od cilja i zahteva firme.

 

Cilj seminara: Predstavljanje tehnika za upravljanje vremenom i stresom. Povećanje efikasnosti rada i uspostavljanje balansa između mnogobrojnih poslovnih i privatnih obaveza. Savladavanje tehnika koje se koriste za odrađivanje ciljeva i prioriteta.  

 

Kome je namenjen: Svima koji su stalno napeti, razdražljivi, dekoncentrisani, u stalnoj trci s vremenom i koji misle da tu trku gube i da ih tempo života melje i guta. Seminar nije namenjen samo osobama na visokim pozicijama i sa velikim odgovornostima, već svima koji žele da optimizuju svoje radno vreme, bolje strukturišu svoje obaveze i umanje stres, kako na radnom mestu, tako i u privatnoj sferi.

 

Šta polaznici dobijaju: Priliku da ovladaju veštinama za efikasnu borbu protiv stresa, da nauče kako da se bolje organizuju i za kratko vreme urade mnogo, da ostvare svoje ciljeve i uspešno reše probleme na poslu i u privatnom životu.

 

Teme seminara

 

Description: stres1


Šta je stres, a šta stresori?

Kako se boriti protiv stresa
Kako zdravo razmišljati o problemima

Kako rešiti problem u svoju korist

Tehnike postavljanja ciljeva i prioriteta na poslu i u privatnom životu

Tehnike upravljanja vremenom

Metode relaksacije

 

 

Predavač: Dr Katarina Višić, lekar i REBT psihoterapeut pod supervizijom sa višegodišnjim iskustvom u psihoterapijskom radu.

 

Kotizacija: Puna kotizacija za seminar iznosi 14.780,00 dinara.

 

Popusti: U slučaju prijave grupe polaznika iz iste firme ili organizacije odobravamo popust.

 

„In-house“: Osnovni razlog što se često  održava kao interna obuka je da bi se tehnike upravljanja vremenom i stresom, kao i prioriteti, prilagodili poslovnoj praksi konkretne firme. Rezultati obuke se kasnije vide, ne samo u povećanoj produktivnosti, nego i u mogućnosti zaposlenih da se bolje izbore sa obimom posla i smanje broj grešaka koje prave.

 

Prijave se vrše putem telefona 011/2180696 ili 065/2180696 (radnim danom od 10-17h)
Kontakt osoba: Ana Mićović, e-mail:
seminari@iconsult.rs
Ostali programi na: www.iconsult.rs i www.obuke.rs